Dragonaardappelen

Ingrediënten uit de moestuin voor 2 personen:

  • 2 takjes dragon

Overige ingrediënten:

  • 3 middelgrote bloemige aardappelen
  • 20 gr roomboter
  • nootmuskaat
  • peper
  • zout

te voorziene tijd: +- 50 minuten

Stap 1:
was de aardappelen goed, laat de schil eraan
kook de aardappelen in zijn geheel (+- 30 minuten)
verwarm ondertussen de oven voor op 180°C 
maak de dragon schoon en snij fijn
smelt de boter op een licht vuurtje en voeg de dragon eraan toe

Stap 2:
snij twee aardappelen in de helft en hol ze een beetje uit met een lepel (laat nog een randje van minstens 1 cm aardappel over zodat ze niet zomaar uit elkaar vallen)
leg de uitgeholde aardappelen in een ovenschaal
verwijder de schil van de 3de aardappel en pureer ze samen met de uitgeholde aardappel
voeg er geleidelijk aan de gesmolten dragonboter aan toe
kruid met peper, zout en nootmuskaat
vul de uitgeholde aardappelen met de puree
werk af met nog wat peper, zout en nootmuskaat 

Stap 3:
zet 10 minuutjes in de voorverwarmde oven

Maak jouw eigen website met JouwWeb