Dip van olijfkomkommertjes

Ingrediënten uit eigen moestuin voor 1 portie (goed als aperitiefhapje voor 2 personen):

  • handvol olijfkomkommertjes
  • bieslook
  • 1 teentje knoflook

Overige ingrediënten:

  • 100 gr zure room (Griekse yoghurt kan ook)
  • 1 kl olijfolie
  • 3 druppeltjes citroensap
  • zwarte peper


te voorziene tijd: +- 10 minuten


Stap 1:
maak de olijfkomkommertjes schoon en snij ze in fijne reepjes
maak de knoflook schoon
snij de bieslook fijn

Stap 2:
voeg alle ingrediënten samen in een kommetje, pers de knoflook erin 
alles eens goed omroeren en klaar! 

Serveertip: serveer als aperitiefhapje samen met picos of reepjes geroosterd pitabrood. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb