Brownietaart met frambozen

Ingrediënten uit eigen moestuin voor 1 taart (4-6 personen):
- handjevol frambozen
Overige ingrediënten:m
- 200 gr culinaire chocolade (70%)
- 150 gr lichtbruine suiker
- 2 el bloem
- 4 el mascarpone
- 3 eieren
- 125 gr boter
- kaneelpoeder
- bloemsuiker voor de afwerking
te voorziene tijd: +- 1,5 à 2 uur
Stap 1:
verwarm de oven voor op 170°C en vet de springvorm in
Stap 2:
smelt te boter
Stap 3:
wanneer de boter gesmolten is zet je het vuur uit en voeg je de chocolade toe
blijf roeren tot de chocolade volledig gesmolten is
Stap 4:
doe de eieren en de suiker samen in een aparte kom
meng dit enkele minuten
Stap 5:
voeg de mascarpone toe
meng opnieuw enkele minuten
Stap 6:
voeg de bloem toe
schep dit erdoorheen
Stap 7:
voeg ook de gesmolten chocolade toe aan het geheel
schep dit er goed doorheen tot je een mooi beslag bekomt
Stap 8:
giet in de ingevette springvorm en zet 45 minuten in de oven
Stap 9:
na 45 minuten haal je de taart uit de oven, maak je de springvorm los en laat je de taart eerst afkoelen voor je ze afwerkt
Stap 10:
wanneer afgekoeld werk je af met de frambozen, de bloemsuiker en wat kaneelpoeder (en eventueel een kaneelstokje)


Maak jouw eigen website met JouwWeb